„Halloween Spooky Party” în secția Mediatecă și American Corner

0
175

Comunicat de presă

                     Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează luni, 31 octombrie 2022, în secția Mediatecă și American Corner, evenimentul „Halloween Spooky Party”.

Îndrumați de bibliotecarii Mădălina Băileșteanu și Sofia Cercel, preșcolarii de la Grădinița „Paradisul Copiilor”, Grupa Mare C, și elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, clasa a V-a, vor petrece împreună sărbătoarea de Halloween.

Preșcolarii, care vor fi însoțiți de educatoarele Niță Adina Diana și Vrejea Mădălina, vor participa la un atelier handmade și la parada costumelor de Halloween.

Elevii de la Școala Gimnazială „Mihai Viteazul”, însoțiți la activitate de profesor Tatiana Băloi, vor prezenta parada costumelor, vor viziona o expoziție de carte și materiale multimedia, vor participa la o prezentare despre originile sărbătorii de Halloween și despre modul în care este redată ea în cultura Pop. În cadrul întâlnirii, elevii vor participa și la un mic atelier de limbă engleză cu tema „Halloween”.

Pentru ateliere se vor folosi ca resurse materiale ale secției Mediatecă și American Corner Craiova, prezentări Power Point în limbile română și engleză realizate de bibliotecari, dar și resurse externe.

Biroul de Presă al Bibliotecii Județene  Alexandru și Aristia Aman”