SCM Universitatea Craiova a facut egal cu Dunarea Braila, scor 29-29, intr-un meci foarte disputat, chiar daca la un moment dat diferenta in favoarea oltencelor a fost de 6 puncte. 

Echipa antrenata de Bogdan Burcea a aratat bine si a practicat un joc foarte bun dar este greu sa castigi cand meciul este arbitrat de o brigada de arbitri care a facut greseli de incepatori, cele mai multe in defavoarea SCM Universitatea Craiova.

Una peste alta, handbalistele noastre mai adauga un punct in desaga si se pregatesc pentru deplasarea de la Bistrita, unde vor avea un meci foarte greu.

”Știu că supărarea este mare atunci când conduci de o asemenea manieră și pe final, cu o contribuție clară din partea cuplului de arbitri, scăpăm printre degete o victorie binemeritată. Putem spune că este un egal norocos pentru echipa de staruri a Brăilei, dar cel mai important este faptul că echipa noastră crește și ne dă speranțe că este pe drumul cel bun. Capul sus, fetelor” – Adrian Cosman, director SCM Universitatea Craiova.