AcasăACTUALITATEIn Craiova, lucrarile de introducere a canalizarii continua. Primarul isi cere scuze...

In Craiova, lucrarile de introducere a canalizarii continua. Primarul isi cere scuze pentru disconfortul creat

Ploile din ultimele zile au afectat mai multe străzi pe care s-a introdus recent sistemul de canalizare. Nu le-am putut pregăti de iarna, întrucât nu s-au efectuat probele de etanșeitate a conductelor de către constructor, acestea efectuându-se în momentul în care un întreg cartier este racordat, iar rețeaua e funcțională.
Operațiunea respectivă se va întâmpla în următoarele trei săptămâni pentru zona de vest a orașului, după care se va preda amplasamentul primăriei de către constructor și ne putem apuca de pregătirea străzilor pentru iarnă, astfel încât să se poată circula în condiții bune.
Cea mai afectata arteră este Calea Brezei, unde s-a introdus canalizarea, iar operatorul de la Distrigaz introduce în această perioadă rețeaua de gaze. Urmează ca noi să asfaltăm imediat ce se finalizează și această operațiune, având un constructor care a câștigat licitația și care e gata să primească ordinul de începere de lucrări.
Primăria Craiova a efectuat toată partea necesara de documentație pentru asfaltarea străzilor pe care s-a introdus canalizarea și și-a propus că atunci când amplasamentul străzilor este predat de constructor să înceapă lucrul, imediat ce vremea permite. Ne cerem scuze pentru disconfort, dar totdeauna lucrările de introducere de utilități crează astfel de probleme!
Lia Olguta Vasilescu
primar Municipiul Craiova

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!