Aproximativ 1.000 de locuri de cazare vor fi puse la dispoziție în căminele din unitățile de învățământ din municipiul Craiova, în perioada Festivalului IntenCity, după ce gradul de ocupare a hotelurilor și pensiunilor din oraș este, luni, de aproape 100%.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, tarifele pentru cămine sunt cuprinse între 30 lei și 50 lei/loc.

„Locurile sunt disponibile în următoarele licee: Colegiul Elena Cuza, Colegiul Gh. Chițu, Liceul Henri Coandă, Colegiul Ștefan Odobleja, Colegiul Traian Vuia, Colegiul Matei Basarab, Liceul de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnologic George Bibescu, Liceul Energetic, Colegiul Tehnologic Ctin. D. Nenițescu, Liceul Tehnologic de Transporturi Căi Ferate, Liceul Charles Laugier”, a explicat Marina Andronache, purtător de cuvânt al Primăriei Craiovei.

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, managerul instituției, Antoniu Zamfir, anunțând că până luni au fost vândute aproximativ 11.500 de bilete din totalul de 18.000 scoase la vânzare individual și sub formă de abonamente.

Abonamentele și biletele pe zile pentru festivalul IntenCity pot fi achiziționate din rețeaua Bilete.ro şi online de pe www.bilete.ro.