AcasăSPORTInca un egal si Universitatea Craiova e la 3 puncte de locul...

Inca un egal si Universitatea Craiova e la 3 puncte de locul 3, Voluntari

CSU Craiova și UTA Arad au terminat la egalitate, 0-0, în al doilea meci al etapei a 20-a din Liga 1.

Laurențiu Reghecampf a trimis în teren o echipă croită pe atac. Totul pentru victorie! Fără succes de 5 etape, aceasta era singura opțiune a oltenilor de a mai întreține iluziile pentru titlu.

Cu 5 oameni ofensivi, prima ocazie a venit după o fază fixă, dar de la un fundaș central. Papp a reluat cu capul, din careu, centrarea lui Nistor (9), dar pe lângă poartă. Impulsionate de un public cald, gazdele s-au „tăiat” după 20 de minute.

Miculescu, ratare incredibilă

Interii Gustavo și Vînă s-au stins puțin câte puțin, iar mingiile au ajuns foarte greu la atacanți. La rândul lor, arădenii au arătat că emit în continuare pretenții la play-off, chiar dacă n-au mai câștigat de șase meciuri, perioadă în care au marcat un sigur gol (1-2 cu FCSB).

Primele avertismente le-a tras David Miculescu pe contraatac. De altfel, extrema de 20 de ani curtată insistent de FCSB a avut pe frunte deschiderea scorului (29), însă a reluat pe lângă poartă din plonjon, de la numai 4-5 metri. Incredibilă ratare! Lazar era bătut. Apărarea juveților s-a clătinat serios. Reghe nu-și recunoaște echipa. Doar două faze mai acătări, semnate de Cîmpanu (26) și Kolici (43).

Oltenii fără șut pe poartă

CSU Craiova a intrat la cabine fără niciun șut pe poartă. Reghe l-a scos pe Vînă, șters, și a forțat cu Fedele. Nici așa n-au apărut ocaziile la poarta lui Iacob. Tot UTA a fost mai activă și mai prezentă în preajma careului advers. Finalul s-a jucat pe contre, dar s-a terminat indecis. Ivan, ultima speranță de a marca pentru trupa lui Reghe, a avut o ultimă finalizare dezamăgitoare.

Craiova ar putea spune mersi, totuși, cu acest 0-0. Putea fi mai rău. UTA a trecut pe lângă victorie. Hora (85) a mai ratat încă o ocazie monumentală cu poarta goală de la numai câțiva metri, iar Miculescu (90) nu a prins colțul lung dintr-o poziție, din care orice fotbalist cotat la 1 milion de euro ar trebui să scuture plasa.

Koljic, la spital comoționat

Momente de panică în minutul 50. Elivir Koljic s-a ciocnit puternic cu Erico, iar cei doi fotbaliști au rămas întinși pe gazon și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Atacantul lui CSU Craiova a suferit o comoție, iar medicii au cerut schimbare. Koljic a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare. Erico a resimțit probleme la nas, dar a continuat jocul.

sursa: gsp.ro

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!