AcasăCULTURAInstaCraiova, The Festival, proiect organizat de Asociația April Hub, a obținut Premiul...

InstaCraiova, The Festival, proiect organizat de Asociația April Hub, a obținut Premiul al III -lea la Gala Tineretului din România, secțiunea „Cultură”!

InstaCraiova a luat naștere în 2016, ca un proiect fotografic dedicat pasionaților de arte vizuale și Instagram, însă din 2020 s-a transformat într-un festival de tineret în aer liber, timp de 2 zile, evenimentele fiind gratuite.

Ediția din 2020 a festivalului a însumat 4 ateliere de fotografie, 3 seminare, 4 expoziții, 2 spectacole, dar și sesiuni de muzică, ateliere creative și diverse demonstrații, iar ediția din 2021 a însumat 11 ateliere din zona artelor, fotografie, teatru, dans, muzică, artă digitală, dar și a tehnologiei, 3 seminare, 4 expoziții, 4 concerte, o instalație de video mapping și alte evenimente conexe.

A VII – a ediție a proiectului urmează în anul 2022, va continua sub formatul de festival,  cu spectacole, ateliere, expoziții și nu numai.

Până atunci, dacă ești pasionat de fotografie și ai un cont public de Instagram, poți posta fotografii cât mai creative, peisaje, portrete, realizate în Craiova, cu hashtagul #InstaCraiova și ele pot fi selectate pentru a face parte din expoziția de fotografie ce avea avea loc în timpul festivalului.

 

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!