AcasăACTUALITATEISJ Dolj scoate la concurs 257 funcții vacante de director și director...

ISJ Dolj scoate la concurs 257 funcții vacante de director și director adjunct

ANUNȚ

Inspectoratul Școlar al Județului Dolj anunţă organizarea concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat, din județul Dolj.

Concursul se desfășoară în baza Metodologiei privind organizarea şi desfăşurarea
concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct
 din unităţile de învăţământ preuniversitar, aprobată prin O.M.E. nr. 4597/2021, publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 771bis/10.08.2021.

Dosarul de înscriere la concurs se încarcă în aplicația informatică dedicată, conform Procedurii nr. 204/DTI/10.09.2021.

Mai multe informații se pot obține de pe site-ul www.isjdolj.ro – secțiunea CONCURS DIRECTORI 2021 și de la avizierul Inspectoratului Școlar al Județului Dolj, cu sediul în Craiova, Str. Ion Maiorescu, nr. 6.

Desfășurarea probei scrise, pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ  preuniversitar de stat, va avea loc în data de 15 octombrie 2021 conform calendarului publicat în metodologia anexă la O.M.E. nr. 4597/2021.

La nivelul județului Dolj vor fi scoase la concurs un total de 257 funcții vacante de director și director adjunct, din care 191 funcții vacante de director și 66 funcții vacante de director adjunct, în unitățile de învățământ preuniversitar de stat.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!