AcasăADMINISTRATIELia Olguta Vasilescu: O aripă a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”...

Lia Olguta Vasilescu: O aripă a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” a fost reabilitată în totalitate, igienizată, dotată cu mobilier și aparatură electronică, pentru a spori gradul de confort al pacienților

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că, „o aripă a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” a fost reabilitată în totalitate, igienizată, dotată cu mobilier și aparatură electronică, pentru a spori gradul de confort al pacienților.

”Continuă investițiile în sistemul medical și în infrastructura spitalelor municipalității.

O aripă a Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” a fost reabilitată în totalitate, igienizată, dotată cu mobilier și aparatură electronică, pentru a spori gradul de confort al pacienților.

Este vorba de 9 saloane cu grupuri sanitare proprii, cabinet medical, grupuri sanitare pentru personal, sală de mese, aflate la etajul patru din clădirea principală a spitalului și care vor putea găzdui peste 27 de pacienți care suferă de boli infecțioase.

Au fost schimbate toate instalațiile electrice, sanitare și termice, s-a montat covor PVC nou pe toată suprafața, au fost efectuate lucrări de zidărie și igienizare a pereților, toate băile au fost utilate cu obiecte sanitare noi, iar elementele de gresie și faianță au fost înlocuite.

Fiecare încăpere este dotată cu sistem de aer condiționat nou, televizoare și aparate frigorifice, întreaga investiție fiind asigurată de Primăria Municipiului Craiova” – Lia Olguta Vasilescu, primar municipiul Craiova.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!