Lucian Bernd Sauleanu esti un penal in functii publice. DEMISIA!

0
1044

In data de 26 octombrie 2022, Lucian Bernd Sauleanu a fost ”depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat”.

”În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal”. Azi, ”penal” cu acte in regula, Lucian Bernd Sauleanu inca ocupa functiile de decan al Baroului Dolj si de consilier local al Municipiului Craiova.

Si ma intreb, ce mai cauta un ”penal” in aceste functii publice?

Conducand in stare de ebrietate, avocatul Lucian Bernd Sauleanu, decanul Baroului Dolj, a pus in pericol viata unor oameni participanti la trafic. Daca la aparatul alcooltest a iesit 0,52, in sange ar  putea fi in jur de 1,10 alcool.

Ce exemplu poate fi Lucian Bernd Sauleanu pentru colegii domniei sale si pentru craioveni?

Daca avea putina onoare, Lucian Bernd Sauleanu si-ar fi dat demsia pana azi, asa cum le cerea altora uitand complet de prezumtia de nevinovatie, principiu care sta la baza meseriei pe care o practica.

Demisia, domnule Lucian Bernd Sauleanu! Sunteti un penal in functii publice, conform principiilor pe care le-ati sustinut!

Din comunicatul emis de IPJ Dolj:

”Depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat

Noaptea trecută, poliţiştii Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 48 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe strada Contraamiral Horia Macellariu, din localitate, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cel în cauză a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat  o concentraţie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.