Magazinele Auchan din Craiova au fost amendate de comisarii OPC

0
304

Cele trei magazine Auchan din Craiova au fost amendate de către comisarii OPC, în urma unui control efectuat în aceste locații. Pentru neregulile constatate, comisarii doljeni au aplicat șase amenzi în valoare de 70.000 lei.

De asemenea, spun reprezentanții CJPC Dolj, au fost dispuse mai multe măsuri, respectiv: oprirea definitivă de la comercializare a produselor alimentare neconforme; oprirea temporară a prestării de servicii, pentru patru agregate frigorifice, până la remedierea deficiențelor.

În ceea ce neregulile depistate  în cele trei supermarketuri, acestea se refefă la calitatea produselor vândute, dar și la lipsa curățeniei în cazul vitrinelor sau a cuptoarelor utilizate.

„Comercializarea unor fructe necurățate, depreciate calitativ; preparate alimentare expuse la vitrina caldă care nu respectau condițiile de temperatură; utilizarea unor vitrine de expunere la comercializare a produselor congelate neigienizate corespunzător, cu exces de gheață; folosirea unui cuptor, la blocul alimentar, neigienizat corespunzător”, arată un comunicat de presă remis, joi, de CJPC Dolj.