AcasăCULTURAMaraton de evenimente pentru Teatrul Colibri la sediu și în festival la...

Maraton de evenimente pentru Teatrul Colibri la sediu și în festival la București

Teatrul pentru copii și tineret Colibri se întâlnește în această săptămână cu public divers, de la copii, la adolescenți, tineri și adulți, atât acasă, la Craiova, cât și în deplasare, la București, unde participă la evenimentul „TIC PITIC – Zilele Small size“, la invitația Teatrului „Ion Creangă“.

Maratonul evenimentelor Colibri începe joi, 27 ianuarie 2022, la ora 19:00, când Teatrul ACT din București prezintă, în cadrul Stagiunii Colibri.ACTul6, spectacolul „Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?“, de Cătălin Ştefănescu, după romanul „Moromeţii“ de Marin Preda, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă. Coloana sonoră este realizată de Ovidiu Păcurar, iar muzica este semnată Răzvan Mirică. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

Preț unic pentru acest spectacol: 30 lei / pers.

Vineri, 28 ianuarie 2022, Teatrul Colibri va prezenta, la București, spectacolul muzical „De-aș fi Scufița Roșie“, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, în cadrul evenimentului „TIC PITIC – Zilele Small size“ – ediția a 8-a. Cele două reprezentații ale spectacolului sunt programate la orele 17:00 și 18:30, în Sala mică a Teatrului „Ion Creangă“. Cei doi actori vor susține și atelierul „Teatru de umbre“, sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la orele 10:00 și 11:30.

Tot sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la ora 18:00, dar la Craiova, publicul îl va întâlni la Teatrul Colibri pe Prințul Broască“, într-o dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, cu actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș.

Duminică, 30 ianuarie 2022, la ora 11:00 este programat spectacolul „De-a capra cu trei iezi“, adaptare după Ion Creangă, scenariul şi regia Iulia Cârstea, muzica Alexandru Iosub. În distribuție: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Alis Ianoș, Iulia Cârstea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

De asemenea, spectatorii mai pot vizita în această săptămână expoziția „Portret de festival“, realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu și inspirată de „Dystopia“, ediția din 2021 a Festivalului Puppets Occupy Street.

Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

   – persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

  – persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

  – persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

Este permisă participarea la spectacole cu purtarea măștii de protecție de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2.

– Copiii cu vârsta mai mică de 5 ani sunt exceptați de la purtarea măștii. (Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 25/7.I.2022)

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

– După ora începerii spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!