S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă, MIERCURI, 22.03.2023, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în vederea executării unor lucrări de reparații și întreținere a rețelei de distribuție a apei, în municipiul Craiova.

Vor fi afectați de oprire utilizatorii din următoarele zone:

-cartierul George Enescu (perimetrul delimitat de străzile Făgăraș, Opanez, George Enescu și Amaradia);

– perimetrul cuprins între străzile Carol I, Păltiniș, Șerban Vodă, Constantin Brâncuși, Nicolae Titulescu, Brestei, Bibescu, Libertății, Matei Basarab, Sfântul Dumitru, Unirii, Gheorghe Chițu, Caracal, Henri Coandă, Calea București, Horia, Nicolae Iorga, Frații Golești, Carol I;

– cartierul Brazda lui Novac;

– cartierul Rovine.

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La aparițiaacestorfenomene se va evitaconsumul de apăpotabilă, până la limpezireaapei.

Compania de ApăOltenia S.A., prinLaboratoarele de analiză a apeipotabile, va monitoriza permanent calitateaapeidupărepunereaînfuncțiune a sistemului de distribuție.

Ne ceremscuzepentrudisconfortulcreatşivămulțumimpentruînțelegere.

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia