AcasăSPORTMititelu Jr. dupa FC Arges-FCU Craiova 1-0: Sper să se schimbe ceva...

Mititelu Jr. dupa FC Arges-FCU Craiova 1-0: Sper să se schimbe ceva la echipă

„Cum vreți să fiu, fericit? Am discutat cu jucătorii, o să continuăm cu antrenorul, asta este, am știut la ce ne băgăm în vara acestui an, am știut că drumul este lung, se pare că acum este și mai lung. Avem 8 puncte după 8 meciuri, sunt dezamăgitoare și jocul, și punctajul din clasament. 

Sper să se schimbe ceva la echipă, pentru că altfel o să fie foarte greu. Sunt supărat, dar nu sunt antrenorul echipei, să spun ce lipsește. S-au întâmplat mai multe lucruri împotriva noastră, și în meciul cu Farul, un penalty care nu a fost, la Mioveni, la fel. Nu am vorbit cu Adi, el a fost în vestiar, dar eu am vorbit cu jucătorii, am avut niște măsuri de luat. 

Nu s-a lăsat cu amenzi, nu poți să amendezi jucătorii pentru că joacă prost. Am făcut ce am considerat eu că e mai bine. Jucătorii mei sunt ultramotivați, au salarii și condiții de primele patru echipe din Liga 1. 

Botoșani joacă pe 3-4.000 de euro pe lună și e pe locul 3 sau pe cât e… Asta reclamă suporterii, dar ce să fac eu? Nu am ce să fac. Din Liga 4 am adus echipa în Liga 1 și acum restul depinde de staff-ul tehnic și de jucători”, a precizat Mititelu Jr. potrivit sport.ro.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!