AcasăSPORTMititelu reia veche placa a conspiratiei: CSU CRAIOVA, LPF, CCA și DIGI...

Mititelu reia veche placa a conspiratiei: CSU CRAIOVA, LPF, CCA și DIGI SPORT sunt de vina ca a pierdut FCU

In meciul de luni seara dintre CSU Craiova si FCU U arbitrul Birsan a comis niste erori, care nu pot fi trecute cu vederea. Dar au fost niste greseli venite dintr-o slaba pregatire profesionala, nicidecum programate, asa cum acuza Mititelu Jr.

S-a vazut pe teren diferenta clara de valoare intre cele doua echipe. Universitatea Craiova are un lot valoros, mult peste cel al familiei Mititelu. Si aceasta diferenta s-a vazut inclusiv la nivelul bancii de rezerva. Sa nu uitam ca al doilea gol a fost marcat in colaborarea dintre doi fotbalisti, Nistor si Baiaram, care au fost introdusi pe teren in a doua repriza.

„Rog toată suflarea alb-albastră să își dreagă amarul din seara aceasta cu satisfacția că FC Universitatea Craiova 1948 a rămas dreaptă și curată așa cum a fost în toată existența ei de la înființare și până în prezent.

În seara aceasta am jucat împotriva a 12 jucători pe teren așa cum de altfel ne-am obișnuit în acest campionat, iar ironia sorții face că trebuia să jucăm împotriva a 10 jucatori încă din minutul 60. Am asistat la o execuție în direct a arbitrului, pe care l-am contestat federalilor încă de acum două zile, așa cum am procedat și cu arbitrul Coza la meciul cu Farul Constanța, însă fără niciun rezultat. 

De ceva vreme s-a format un pol de dezinformare, defăimare și distrugere a acestui club, greu încercat în ultimul deceniu, CSU CRAIOVA, LPF, CCA și DIGI SPORT, cel din urmă fiind factorul media care trebuia să desăvârșească această încrengătură amoroasă, că tot a fost Valentine’s Day,  continuă prin toate mijloacele legale sau mai puțin legale să boicoteze ieșirea adevărului la suprafață, iar prin această cale rog toți suporterii acestui club să evite acest canal sportiv care nu are nici cel mai mic gram de respect pentru suferința trăită și munca care s-a depus la acest club”, a fost mesajul lui Adrian Mititelu Jr.

Teoriile conspirative si victimizarea nu au ajutat familia Mititelu nici in trecut. Cand nu a putut prin propriile forte sa razbata, ai lui Mititelu au inceput sa se victimizeze sau sa se transforme in turnatori pe la diverse institutii.

Daca vor sa reziste in prima Liga, ar trebui sa scape de vechile metehne, sa priveasca in propria ograda, si sa gestioneze mai bine lucrurile. Sa nu uite ca cei care au parasit corabia in trecut, sunta cum cei care sunt iar langa ei, si rod la os cat va avea carne pe el.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!