AcasăCULTURAModificare în program duminică, la Teatrul Colibri

Modificare în program duminică, la Teatrul Colibri

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova anunță înlocuirea spectacolului „De-a capra cu trei iezi“, programat duminică, 30 ianuarie 2022, la ora 11:00, cu reprezentația Jocuri magice“, modificare apărută ca urmare a unei probleme de sănătate survenită la unul dintre actorii aflați în distribuția spectacolului „De-a capra cu trei iezi“.

„Jocuri magice“ este un spectacol interactiv, vesel, care ne reamintește cât sunt de speciale valorile prieteniei și cât de puternică devine ea atunci când se bazează pe încredere și sinceritate. Personajele se întrec în a arăta publicului cât sunt de grozave și ce puteri nebănuite capătă atunci când prind viață în interpretarea actorilor: Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Emanuel Popescu. Regia spectacolului este semnată de Titus Jukov, iar scenografia îi aparține lui Vladimir Cantor.

Persoanele care şi-au achiziţionat bilete pentru spectacolul „De-a capra cu trei iezi“ se pot prezenta cu ele duminică, 30 ianuarie, ora 11:00, la „Jocuri magice“ sau pot recupera contravaloarea biletelor tot duminică, 30 ianuarie, între orele 11:00 – 12:00, de la agenția Teatrului Colibri.

Până atunci, spectatorii se pot bucura sâmbătă, 29 ianuarie 2022, la ora 18:00, de spectacolul Prințul Broască“, într-o dramatizare de Veselin Boidev după Frații Grimm, regia Todor Valov, traducerea Vili Nicolov Perveli, scenografia și costumele Stefka Kyuvlieva, păpuși confecționate de Peter Cekunov, Ganka Kirilova și Aurelia Sadovska, cu actorii: Cosmin Dolea, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Alis Ianoș. „O poveste despre importanţa, responsabilitatea şi consecinţele promisiunilor personale, un spectacol amuzant, vivace, comic, în stilul operei bufe, totul acompaniat de muzica clasică şi vitală a lui W.A.Mozart“. (Todor Valov)

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

Este permisă participarea la spectacole cu purtarea măștii de protecție de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2.

– Copiii cu vârsta mai mică de 5 ani sunt exceptați de la purtarea măștii. (Monitorul Oficial al României, Partea I, Nr. 25/7.I.2022)

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

– După ora începerii spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!