AcasăCULTURANoaptea Albă a Galeriilor, 15 - 17 octombrie 2021

Noaptea Albă a Galeriilor, 15 – 17 octombrie 2021

“Noaptea Albă a Galeriilor” este un eveniment care se desfășoară la nivel național, destinat publicului larg, care are posibilitatea de a vizita gratuit galeriile de artă din întreaga țară. Evenimentul își propune să provoace curiozitatea unui public cât mai numeros și eterogen, care să viziteze expoziții de artă plastică ale artiștilor tineri sau consacrați.

Publicul craiovean va avea prilejul să viziteze expozițiile amenajate în galeriile Vollard și Medievală ale Casei de Cultură Traian Demetrescu. Vor fi expuse opere ale peste treizeci de artiști plastici craioveni, lucrate în tehnici diverse: pictură în ulei și acuarelă, colaje textile, gravură, ceramică, sculptură etc. Curatorul expoziției este doamna critic de artă Magdalena Buce Răduț.

Evenimentul se desfășoară la sediul nostru din strada Traian Demetrescu nr. 31, în zilele de 15 – 17 octombrie 2021, începând cu ora 17:00 și până la ora 22:00. Expoziția va rămâne deschisă publicului și în săptămânile următoare.

Date fiind restricțiile impuse prin măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, accesul este condiționat de deținerea Certificatului verde.

Accesul este gratuit. Vă așteptăm cu drag.

 

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!