AcasăACTUALITATEO avarie întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Craiova, în perimetrul cuprins...

O avarie întrerupe alimentarea cu apă potabilă în Craiova, în perimetrul cuprins între străzile Unirii – Gheorghe Chițu – Corneliu Coposu – Unirii

În vederea remedierii unei avarii majore provocată de un agent economic, care executa o lucrare fără asistență tehnică din partea Companiei de Apă Oltenia, la conducta de alimentare cu apă, pe strada Unirii, nr. 197, S.C. Compania de Apă Oltenia SA este nevoită să întrerupă alimentarea cu apă potabilă în Municipiul Craiova, în perimetrul cuprins între străzile Unirii – Gheorghe Chițu – Corneliu Coposu – Unirii.

Echipele Companiei intervin la fața locului pentru finalizarea cu operativitate a reparațiilor.          

Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zona menționată că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului de distribuție.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!