foto credit: SCM Craiova

Intr-o atmosfera incendiara, manati din spate de public, voleibalistii SCM Universitatea Craiova au reusit sa ii invinga pe turcii de la Fenerbahçe, 3-1.

Oltenii incepura timid, dar s-au dezlantuit in setul al doilea, si au castigat 3 seturi la rand. Aducand o bucurie imensa suporterilor prezenti la Sala Polivalenta Craiova.

Dan Pascu – antrenor SCM Craiova

Domnule Pascu, vă lăsăm pe dumneavoastră să vorbiți despre această partidă, pentru că noi, cei din spatele terenului nu prea mai avem cuvinte.
Ați văzut și dumneavoastră. A fost un meci extraordinar, o dăruire totală din partea băieților mei! Este adevărat, în primul set, cred că și miza sau debutul in cupele europene și-a spus cuvântul, baietii au jucat puțin cu trac, dar din setul II zic eu că s-au dezlănțuit și au jucat din ce în ce mai bine. Trebuie să menționez că am făcut o victorie mare, împotriva unei echipe mari. Tot meritul jucătorilor vă spunem avut un spirit în teren și o dorinta de a câștigat fantastica.
Atacul, defensiva, la preluările, parcă totul a mers ca la carte astazi.
Absolut totul. Ce este cel mai important pentru mine ca antrenor am reușit să depășim momentele în care am pierdut 3, 4 puncte la rând. Asta este foarte important pentru că, știți din meciurile anterioare, că aveam probleme în situație de genul acesta. Faptul că am trecut, am învățat din lecțiile trecute și am reușit să revenim. Este un lucru mare pentru mine.
Atmosferă fantastică!
Decizională atmosfera. N-am mai trăit așa ceva de mult în Sala Polivalentă. Le mulțumesc tuturor că au fost alături de noi, că au fost gălăgioși, așa cum am cerut la un moment dat, din tot sufletul să ne facă galerie! Le mulțumesc din suflet, a fost grozav și îi aștept în continuare, bineînțeles, și la meciurile din campionat.
Cum credeti ca va fi in retur, la Istanbul?
Fiți convins că la Istanbul meciul va fi cu totul și cu totul. Ei se vor pregăti foarte bine, au vor pregăti tactic meciul bine, pentru că acum au jucat împotriva noastră și ne-a își vor face o strategie mai mult ca sigur pentru a încerca să câștige. Dar fiți convinsi că mergem să jucăm și să facem și acolo un meci mare.
Până la Istanbul, totuși, mai este un joc cu Unirea Dej. Credeți că putem să spunem oarecum această încredere, băieți să-i motivați și pentru astfel de partide de campionat?
Este adevărat că după… a fost un meci extenuant, un meci extraordinar de greu si cred că s-a văzut și pe fața jucătorilor la finalul lui. Dar cel mai important lucru pentru mine este sa ne recuperam pana la meciul de sambata si suntem obligati sa il tratam cu toata seriozitatea.