Nu vreau sa scriu foarte multe, pentru ca Octavia Hantea, o jurnalista cu verbul la ea, cum se spune, scrie si singura, dar doresc sa punctez si pe asaelacraiova.ro gestul colegei noastre, care de o vreme a devenit vocea pacientilor cu boli rare din judetul Dolj, si nu numai. 

Pacienta la randul ei, suferind de Miastenia Gravis, Octavia Hantea, a decis ca in calitate de  reprezentant al Asociației Naționale Miastenia Gravis România sa ajute cat de mult se poate pacientii care sufera de aceasta boala. In prezent face o campanie de informare in toate sectiile UPU din Craiova si nu numai.

Ironia face ca prima zi in care a pornit in aceasta campanie de informare, ziarista, pacienta si reprezentantul Asociației Naționale Miastenia Gravis România sa dea de o șefa UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, Luciana Rotaru, lipsita de tact, dezinteresata si fara bun simt, care a refuzat materiale informative și un card al pacientului miastenic, card promovat în Uniunea Europeană ca fiind CARD DE URGENȚĂ.

Nu s-a descurajat si isi continua campania de informare. Bravo, Octavia! Spor la treaba si felicitari pentru intiativa!

Medicilor din judetul Dolj, si nu numai, le solicitam deschidere si bunavointa de a o asculta 5 minute. Poate aceste 5 minute vor ajuta in viitor la salvarea unor vieti!