Ploaia si vantul au lasat prapad in urma lor, in Craiova. Inundatii, acoperisuri si copaci smulsi.

Autoritatile locale au anuntat ca toate institutiile cu atributii sunt in teren si fac tot posibilul sa rezolve toate situatiile.

Daca aveti probleme deosebite, sunați la telefonul cetateanului 0251/984.

UPDATE

Lia Olguta Vasilescu – primar municipiul Craiova:
”Bilanțul zilei:
Până la ora 22.30, au fost primite 103 apeluri pe tel. cetateanului si telefonul dispeceratului PLC. Foarte multe apeluri nu au putut fi preluate, însă, din cauză că s-a sunat în permanență.
  • Au fost 53 de pomi căzuți, 28 de străzi inundate, 19 acoperișuri de bloc căzute, 36 autoturisme avariate din cauza pomilor căzuți și a acoperisurilor prăbușite, 11 mașini au rămas blocate in apă.
  • Și la această oră echipajele noastre sunt in teren, atât cele de la RAADPFL care adună resturi vegetale de pe căile de acces blocate, cât și cele de la Salubritate care curăță străzile și pasajele sau de la Poliția Locală.
  • Pe toată durata zilei, echipajele ISU au fost alături de noi și au sprijinit cetățenii afectați de inundații și vijelie.
Le mulțumesc tuturor, mai ales că pentru noi activitatea nu s-a terminat și continuă și zilele următoare până la remedierea tuturor pagubelor!”.