AcasăCULTURAPovești de vacanță la Teatrul Colibri, pe scenă și în expoziție

Povești de vacanță la Teatrul Colibri, pe scenă și în expoziție

Serialul întâlnirilor miraculoase și pline de magie continuă la Teatrul Colibri din Craiova cu spectacolele „Ursul păcălit de vulpe“ și „Alis în lumea păpuşilor“, și cu o poveste despre păpuși și costume care ne vorbesc „Cu drag despre vrăjitoare“, în expoziție la Sala Studio.

Sâmbătă, 06 noiembrie 2021, la ora 18:00 îl cunoaștem pe „Ursul păcălit de vulpe“, de Ion Creangă, în spectacolul cu scenariul, regia şi scenografia de Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru. Distribuția: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru (2014 – 2020) / Marin Fagu (2021), Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu; voce: Mugur Prisăcaru.

Duminică, 07 noiembrie 2021, la ora 11:00 pornim în călătorie cu „Alis în lumea păpuşilor“, spectacol cu scenariul şi regia de Iulia Cârstea, scenografia Eustaţiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub, versuri Adriana Stamate, coregrafia Anca Tudor, cu actorii: Alis Ianoş, Iulia Cârstea, Oana Stancu, Daniel Mirea, Emanuel Popescu. Voci: Iulia Cârstea, Adriana Stamate, Costel Ionescu.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers. Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Expoziția „Cu drag despre vrăjitoare“ este deschisă până la 30 noiembrie 2021 și reunește o colecție de vrăjitoare, primită în dar de teatru, și creații realizate cu măiestrie de-a lungul timpului de scenografi și însuflețite de actori în spectacole ca: „Dragostea celor trei portocale“ (premiera 1992, scenografia Eugenia Tărășescu – Jianu, regia Mona Chirilă); „Mica vrăjitoare“ (premiera 1996, scenografia Eustaţiu Gregorian, regia Liviu Steciuc); „Cavalerii Mesei Rotunde“ (premiera 2003, scenografia Cristina Pepino, Mirela Tofan, regia Cristian Pepino); „Poveste despre Hansel şi Gretel“ (premiera 2016, un spectacol de & cu: Geo Dinescu, Marin Fagu, Mugur Prisăcaru) sau „Furtuna (premiera 2016, scenografia Alexandru Remus Gabor, Raluca Aionițoaie, regia Cristian Pepino).

Expoziția poate fi vizitată zilnic, în timpul programului agenției de bilete. Intrarea este liberă!

Reamintim că:

– Participarea la spectacole este permisă în maximum 30% din capacitatea sălii, cu purtarea măștii de protecție și doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

– Este permis accesul la spectacole, fără test, copiilor cu vârsta mai mică sau egală cu 12 ani.

– Dovada vaccinării sau trecerii prin boală se va face pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic, ce va fi scanat la intrarea în teatru!

– Agenția de bilete se închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului.

– Accesul în sală este permis chiar cu 45 de minute înainte de reprezentație, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic.

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

– După ora începerii spectacolului, accesul în sală nu mai este permis.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!