În urma cererilor venite din partea agențiilor de turism, municipalitatea a decis ca data de închidere a târgului să fie prelungită cu cinci zile.

Astfel, cei care încă nu au avut ocazia de a vedea al doilea cel mai frumos târg de Crăciun din Europa, conform voturilor obținute în competiția organizată de European Best Destinations, au ocazia să o facă până duminică, 7 ianuarie 2024.

Vizitatorii vor găsi în Bănie cea mai mare roată panoramică din România, căsuțe tematice unicat, patinoar, produse tradiționale și dulciuri, atelier de pictură pentru copii, băuturi și cadouri de sezon, dar și truckuri cu mâncare și peste două milioane de beculețe, care au adus aprecierea și popularitatea Târgului de Crăciun din Craiova în toată lumea.

Programul Târgului de Crăciun din Craiova este zilnic, între orele 12.00 – 22.00.

Reamintim agențiilor de turism care ajung la Craiova, că firmele de transport călători, care sosesc în Craiova, în această perioadă, pot debarca turiștii pe strada A.I. Cuza, la English Park, de luni până vineri, în timp ce în weekend vor debarca în parcarea Universității din Craiova de pe str. A.I. Cuza.

În ambele cazuri, autocarele vor staționa în parcarea de la Sala Polivalentă.

Cei care aleg să vină pe cont propriu, cu autoturismul, au următoarele opțiuni:

https://www.primariacraiova.ro/ro/c/80/parc%C4%83ri-publice

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova