AcasăACTUALITATEPrimăria Craiova asigură măști pentru începutul anului școlar

Primăria Craiova asigură măști pentru începutul anului școlar

Un stoc de 606.800 de măști vor fi distribuite, cu titlu gratuit, către școlile din județul Dolj. Măștile de protecție se află în gestiunea Direcției Generale de Asistență Socială Craiova. Întrucât începutul anului școlar se face în plină pandemie, Municipalitatea a hotărât să dea o mână de ajutor elevilor. Măștile vor fi distribuite către elevii din ciclul primar, gimnazial și liceal de pe raza județului Dolj.

“Mă bucur că am găsit o soluție pentru a asigura măști de protecție tuturor copiilor din Craiova și județul Dolj, la început de an școlar. Este o perioadă dificilă pentru toată lumea, iar noi încercăm să asigurăm toate condițiile ca începutul de an școlar să se desfășoare fără niciun fel de probleme. Pentru noi, siguranța elevilor este primordială și, așa cum am făcut de fiecare dată, vrem să ne asigurăm că totul este pus la punct în cel mai mic detaliu”, a declarat primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Întrucât Primăria Craiova dispunea de o cantitate mare de măști de protecție, s-a făcut un schimb de adrese cu Prefectura Dolj și Inspectoratul Școlar Județean Dolj, prin care Direcția de Asistență Socială Craiova și-a oferit disponibilitatea de a veni în sprijinul părinților, răspunsul primit fiind unul pozitiv. În urma demersurilor Primăriei Craiova și Direcției de Asistență Socială, s-a stabilit ca Inspectoratul Școlar Județean Dolj să primească întregul stoc de măști.

Măștile vor fi distribuite către școli de Inspectoratul Școlar Județean Dolj, după ce le va primi în gestiune de la Direcția de Asistență Socială Craiova.

Serviciul Imagine        

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!