Târgul de Crăciun Craiova se deschide, astăzi. Pe strada A. I. Cuza, zona English Park, de la ora 17:00, se desfășoară The Artist Awards, iar de la 18:30 va porni iluminatul festiv în Bănie.

Organizatorii desfăşoară un concurs, cu această ocazie, iar cei care vor face cele mai frumoase poze vor fi premiaţi de Primărie.

„Invităm toți vizitatorii să surprindă în imagini atmosfera de sărbătoare și să ne trimită cea mai frumoasă fotografie cu instalațiile de sărbători, cu roata panoramică, patinoarul, concertul susținut de cei mai mari artiști români, figurinele sau cu orice alt detaliu din Târgul de Crăciun din Craiova pe care îl consideră demn de imortalizat. Fotografiile vor fi trimise pe adresa de e-mail imaginecv@primariacraiova.ro până marți, 15 noiembrie. Cea mai frumoasă fotografie va fi trimisă la concursul European Best Destinations, pentru a ne reprezenta orașul în competiția pentru cel mai frumos târg de Crăciun din Europa. Astfel, unul dintre vizitatori va avea ocazia să facă parte din echipa care promovează Târgul de Crăciun de la Craiova!”, transmite municipalitatea craioveană.

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în cinci piețe (Piața Mihai Viteazul, Piața Regele Ferdinand și Regina Maria – Doljana, Piața Frații Buzești, Piața William Shakespeare – Teatrul Național și Părculețul Sfântul Dumitru) și va rămâne deschis până pe 8 ianuarie 2023.