Primăria Municipiului Craiova va ridica alte sase autovehicule abandonate pe domeniul public

0
220

COMUNICAT DE PRESĂ

Primăria Municipiului Craiova continuă ridicarea autovehiculelor abandonate pe domeniul public

Primăria Municipiului Craiova anunţă că va continua acțiunile de ridicare a autoturismelor abandonate pe domeniul public, aflate într-o stare avansată de degradare.

Campania de ridicare a mașinilor care prezintă elemente ce pot duce la concluzia că ar putea fi abandonate sau fără stăpân se desfășoară în baza Legii nr. 421/2002, modificată de Legea 97/2020 privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ-teritoriale.

Astfel, în perioada următoare de pe raza Municipiului Craiova vor fi ridicate următoarele autoturisme:

  1. Autoturism marca Peugeot, de culoare neagră cu număr de înmatriculare DJ.42.EYM, situat pe str. Lămâiței, bl. K. 9;
  2. Autoturism marca Peugeot, de culoare albastră, cu număr de înmatriculare DJ.22.JDI, situat pe str. Pascani, bl. A. 1;
  3. Autoturism marca Opel, de culoare albă, cu număr de înmatriculare DJ.07.WFN, situat pe str. V.G. Paleolog, bl. 48. B:
  4. Autoturism marca Dacia, de culoare albă cu număr de înmatriculare DJ.06.JAT, situat pe str. Deceneu, bl. U. 8;
  5. Autoturism marca Dacia, de culoare roșie, cu număr de înmatriculare DJ.97.VWV, situat pe str. Vasilescu Carpen, bl. M. 10. a;
  6. Autoturism marca Volkswagen, de culoare galbenă, cu număr de înmatriculare DJ.45.AAA, situat pe str. Rovinari, bl. S. 13.

Serviciul Imagine

Primăria Municipiului Craiova