Proiectantul Spitalului Regional Craiova dă asigurări va respecta termenul de predare a documentației tehnice

0
747

Proiectantul Spitalului Regional de Urgență Craiova a dat asigurări, joi, în cadrul unei întâlniri cu factorii implicați în implementarea proiectului de construcție, că se va respecta termenul de predare a documentației tehnice, anunță președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile. 

La această ședință, organizată la sediul CJ Dolj, au fost prezenți primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, reprezentanții Ministerului Sănătății și ai nou-înființatei agenții care va prelua gestionarea proiectului, Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate, un reprezentant al asocierii de firme care a câștigat contractul de proiectare, specialiștii Consiliului Județean Dolj din echipa de proiect, reprezentanții CNAIR și ai companiilor de utilități.

„Împreună am discutat despre etapele de implementare a proiectului și despre angajamentele pe care fiecare dintre cei implicați le au de îndeplinit pentru ca realizarea proiectului să nu aibă nicio zi de întârziere. Din partea proiectantului, am primit asigurări că se va respecta termenul de predare al proiectului tehnic.

Consiliul Județean Dolj este implicat activ în realizarea acestui obiectiv, atât prin specialiștii instituției care se află în echipa de implementare, cât și prin angajamentul de a realiza un drum de acces către spitalul regional. Este vorba de un drum de interes județean ce se va realiza pe teritoriul administrativ al municipiului Craiova și al comunei Ghercești ce se va intersecta atât cu Drumul Expres Craiova-Pitești, cât și cu Centura de nord a Craiovei. În acest moment, studiul de fezabilitate pentru acest obiectiv a fost deja finalizat și proiectul se află în faza de obținere a avizelor impuse de certificatul de urbanism”, a explicat Cosmin Vasile.