AcasăSPORTRamanem cu castigarea unei Cupe, cu debutul lui Atanas Trica, cu lacrimile...

Ramanem cu castigarea unei Cupe, cu debutul lui Atanas Trica, cu lacrimile Lorenei si Danei Balaci si cu scandarile spectatorilor: Balaci! Balaci! Balaci!

M-am uitat la meciul Universitatii Craiova cu Clinceni cu pesimism dar si cu o mica speranta ca vor incerca sa ii rasplateasca pe cei 10.000 de spectatori prezenti pe Stadionul ”Ion Oblemenco” cu un fotbal frumos, de calitate.

Ar fi spalat jocul urat, mediocru, din ultimele etape, si sarbatorirea Cupei de la finalul meciului ar fi avut alt farmec.

Nu au jucat nimic. Niste fantome ale unor fotbalisti pe teren, care pareau ca abia asteapta sa se termine meciul.

Ce aveau de pierdut jucatorii lui Rotaru daca ar fi jucat fotbal in ultimul meci din campionat, primul cu spectatori pe ”Ion Oblemenco”? Nimic de pierdut, enorm de castigat!

Singurul moment notabil a fost debutul nepotului lui Ilie Balaci, Atanas Trică, la echipa mare si lacrimile Lorenei si Danei Balaci de bucurie si cu siguranta si de tristete ca nu este prezent fizic si ”Minunea Blonda”.  

Ramanem cu amintirea unui campionat pierdut, cu castigarea unei Cupe a Romaniei, cu debutul lui Atanas Trica, cu lacrimile Lorenei si Danei Balaci si cu scandarile spectatorilor: Balaci! Balaci! Balaci!

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!