AcasăACTUALITATEReguli de acces la spectacolele Teatrului Colibri Craiova

Reguli de acces la spectacolele Teatrului Colibri Craiova

Întrucât la Craiova rata de infectare a depășit 3 cazuri de COVID la mia de locuitori, Teatrul pentru copii și tineret Colibri anunță publicul că accesul în sala de spectacole se face cu respectarea măsurilor prevăzute în Hotărârea nr. 166 din 18.09.2021 a Comitetului pentru Situații de Urgență Dolj, Anexa1.

Potrivit acesteia, este permisă participarea la spectacole în maximum 50% din capacitatea sălii, cu purtarea măștii de protecție:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore, nu se aplică în cazul persoanelor care au vârsta mai mică sau egală cu 6 ani. (Hotărârea Guvernului, nr. 990/17 septembrie 2021)

Dovada situațiilor prevăzute mai sus se va face prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19.

De asemenea, Teatrul Colibri reamintește publicului că:

–  agenția de bilete se închide cu 15 minute înainte de începerea spectacolului, iar accesul în sală este permis chiar cu 45 de minute înainte de reprezentație, după măsurarea temperaturii, dezinfectarea mâinilor și efectuarea triajului observațional epidemiologic. Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

În următoarele zile, publicul este așteptat în lumea poveștilor Colibri, în care își face intrarea un nou titlu, cel care deschide Stagiunea 2021/2022. Este vorba despre Dănilă Prepeleac, de Ion Creangă, adaptare, dramatizare și regie Valentin Dobrescu, scenografia Mihai Pastramagiu, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Marin Fagu, Ionica Dobrescu, Alla Cebotari, Oana Stancu, Emanuel Popescu, Cosmin Dolea. Premiera va avea loc vineri, 24 septembrie, ora 18:00. Preţ bilet: 20 lei

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, de la ora 18:00 ne bucurăm de spectacolul muzical De-aș fi Scufița Roșie, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, în care doi copii jucăuși călătoresc imaginar, împreună cu spectatorii, prin povestea Scufiței Roșii.

Duminică, 26 septembrie 2021, la ora 11:00 este programat spectacolul Povestea celor trei purceluși, teatru interactiv, vesel și educativ, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, pictură Iulia Goanță, desen afiș Ioana și Andrei Popescu.

La spectacolele din week-end, preţul biletului este 13 lei. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica în intervalul 10:00 – 13:00.

Reamintim că, după ora de începere a spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis!

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!