La Festivalul Intencity, eveniment ce va avea loc la Craiova, în perioada 28-30 iunie, vor avea acces și minorii, cu respectarea anumitor reguli.

Astfel, potrivit organizatorilor, copiii cu vârsta până în 10 ani împliniți au acces gratuit la festival pe toată perioada de desfășurare a acestuia, doar însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care deține un abonament/bilet valid.

Totodată, minorii cu vârsta mai mică de 16 ani au acces în incinta festivalului, în baza unui bilet/abonament valid și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal care va semna o declarație prin care își asumă răspunderea și obligația de supraveghere a minorului. Declarația poate fi descărcată de aici:
https://drive.google.com/file/d/1JyFN0Mt7sFzYzYUFKPPbeNwajwPZIULm/view sau poate fi obținută în format fizic de la agenția Operei Române Craiova.

Organizatorii mai spun că un părinte/tutore/reprezentant legal poate însoți un număr maxim de trei minori.

Adolescenții cu vârsta cuprinsă între 16 și 18 ani vor avea acces în incinta festivalului numai în baza unui bilet/abonament valid și numai pe baza unei declarații din partea părintelui/tutorelui/reprezentantului legal prin care li se permite participarea, declarație care poate fi descărcată aici: https://drive.google.com/file/d/1d94RR_cSvPlb5pGXL3DWbwy5Zacvzsti/view sau poate fi obținută în format fizic de la agenția Operei Române Craiova.