AcasăACTUALITATERestrictii rutiere de „Craiova Super Rally” pe mai multe strazi

Restrictii rutiere de „Craiova Super Rally” pe mai multe strazi

Cea de-a IV-a edițe a evenimentului „Craiova Super Rally” va avea loc la Craiova în perioada 0-10 septembrie, primăria anunțând restricționarea circulației rutiere pe mai multe străzi din municipiu.

Astfel, începând cu data de 9 septembrie, ora 14.00, până în data de 10 septembrie, ora 21.00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieș şi intersecţia cu str. Calea Unirii;
Popa Şapcă;
Calea Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A. I. Cuza;

Totodată, în data de 9 septembrie, începând cu ora 12.00 se va restricționa accesul în parcările amenajate pe str. A.I.Cuza, sectorul de drum cuprins între intesecția cu str. Arieș și intersecția cu str. Calea Unirii.

Tot vineri, începând cu ora 23.00, până în data de 10.09.2022, ora 21.00 se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

Carol I, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Calea Bucureşti şi intersecţia cu str. Arieş;
Arieş, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. A. I. Cuza şi intersecţia cu str. Alexandru Macedonski;
Eugeniu Carada, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Fraţii Buzesti şi intersecţia cu str. Alexandru Macedonski;
C. D. Fortunescu, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Fraţii Buzesti şi intersecţia cu str. Alexandru Macedonski;
Împăratul Traian, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Alexandru Macedonski;
Tudor Vladimirescu, sectorul de drum cuprins între intersecția cu str. Arieș și intersecția cu str. Frații Buzești;
Fratii Buzeşti, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Eugeniu Carada până la intersecţia cu str. C. D. Fortunescu;
A. I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu bld. Carol I şi intersecţia cu str. Fraţii Goleşti, pe sensul de deplasare spre zona Universitate, iar, pe celălalt sens, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu bld. Carol I şi intersecţia cu str. Nicolae Bălcescu;
Calea Bucureşti, la intersecţia cu bld. Carol I, se va închide sensul de deplasare Filiaşi-Balş, circulaţia rutieră fiind deviată pe celălalt sens.

În data de 10.09.2022 se va închide circulaţia tramvaielor.

Pe perioada restricţiilor se vor închide toate căile de acces adiacente, în locurile stabilite.

„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a concursului automobilistic, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere”, spun reprezentanții Primăriei Craiova.

24 piloți din diferite discipline motorsport se vor întrece pe circuitul stradal din Craiova, în lupta pentru cel mai bun timp. Evenimentul reprezintă a patra etapă a Campionatului Național de Super Rally Powered By Superbet.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!