În perioada 26-28 august, Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România, IntenCity Festival.

Potrivit organizatorilor, evenimentul se adresează publicului român și străin, care dorește să își creeze amintiri memorabile cu prietenii, participând la concerte live și DJ seturi ale unor artisti internaționali consacrați.

„Fiecare seara de festival aduce cu sine un specific muzical diferit, de la muzicile anilor ‘80 si ‘90, la ritmuri latino si noi arhitecturi ale sunetelor electronice moderne. Opera Romana Craiova, organizatorul evenimentului,si-a propus sa dedice acest concept unei varietati de genuri si influente muzicale, iar zona adiacenta Complexului Sportiv Craiova va fi insufletita de evenimente si activitati menite sa animeze participatii la festival, pe parcursul ultimului weekend al verii anului 2022”, se arată într-un comunicat de presă.

Primii artiști anunțați pe scena festivalului IntenCity sunt: C-Block, Clean Bandit, East 17, JasonDerulo, MahmutOrhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero.

„În perioada următoare, line-up-ul festivalului va fi completat de alte nume mari, mult așteptate în România”, mai spun organizatorii.

Abonamentele pentru festivalul IntenCity  pot fi achizitionate din reteaua Bilete.ro si online de pe www.bilete.ro, cu 50% reducere, pana pe 4 iulie, in limita a 10.000 de abonamente. Informatii despre toate tipurile de abonamente disponibile, pe www.bilete.ro

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Romana Craiova, cu sprijinul Primarieisi al Consiliului Local Craiova.