AcasăCULTURASăptămână cu povești pentru toate vârstele, la Teatrul Colibri

Săptămână cu povești pentru toate vârstele, la Teatrul Colibri

Joi, 16 decembrie 2021, la ora 19:00, publicul de peste 16 ani este așteptat la spectacolul Teatrului ACT București, „Rosto“, adaptare după I.L. Caragiale, regia și scenografia Alexandru Dabija, cu actorii: Marcel Iureș, Dan Rădulescu și Ionuț Toader. Spectacolul este prezentat în cadrul  Stagiunii Colibri.ACTul5. Preț unic pentru acest spectacol: 30 lei / pers.

Sâmbătă, 18 decembrie 2021, la ora 18:00 este programat spectacolul Puiul de Om din Cartea Junglei“, după Rudyard Kipling, scenariul, regia și scenografia Geo Dinescu și Marin Fagu, muzica și video proiecția Marin Fagu, pictură păpuși Mihai Birtu, pictură decoruri Iulia Goanță, cu actorii: Geo Dinescu, Marin Fagu, Emanuel Popescu și Robert Iovan, voci: Radu Popa, Ioana Popescu, Andrei Popescu, Laura Pumnea.

Duminică, 19 decembrie 2021, la ora 11:00 aflăm o frumoasă „Poveste de iarnă“, în spectacolul cu regia Adrianei Stamate, scenografia Eustațiu Gregorian, muzica Alexandru Iosub, cu actorii: Emanuel Popescu, Alis Ianoș, Oana Stancu, Alla Cebotari, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Robert Iovan, Cosmin Dolea, voci: Costache Ionescu, Iulia Cârstea, Nuami Dinescu, Adriana Stamate, Mircea Hucan, Mircea Surdu.

La finalul spectacolului, putem trage cu ochiul în „Cutia cu povești“, creația actorilor Geo Dinescu și Marin Fagu, spectacol de o persoană, formă de teatru brazilian lambe-lambe, adaptare după „Pomul cel darnic“, de Shel Silverstein. Spectacolul durează 6 minute și poate fi văzut pe rând de cel mult zece persoane.

Tot duminică, 19 decembrie 2021, dar de la ora 18:00, Teatrul Colibri va prezenta în Centrul Vechi spectacolul „Fantezie de Crăciun“, scenariul și regia Valentin Dobrescu, scenografia Eustațiu Gregorian și Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Cosmin Dolea, Ionica Dobrescu, Emanuel Popescu, Robert Iovan, Oana Stancu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Alla Cebotari, Daniel Mirea.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Toți cei care vor trece pragul Teatrului Colibri se vor putea bucura și de expoziția „Portret de festival“, realizată de fotojurnalistul Bogdan Dănescu și inspirată de ediția 2021 a Festivalului Puppets Occupy Street.

            Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

– După ora începerii spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis.

Vă așteptăm cu drag la teatru!

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!