Schimbarea Dan-Dana la conducerea Prefecturii Dolj s-a produs

0
278

Schimbarea anunțată de ceva timp la conducerea Institutiei Prefecturii Dolj s-a produs. Guvernul României a pus-o pe liber pe Dana Barbu, și l-a numit în aceeași ședința pe functie pe Dan Diaconu.

„Astăzi am depus jurământul în cadrul ceremoniei prilejuite de învestitura mea în funcția de prefect al Județului Dolj. Această calitate, de reprezentant al Guvernului în teritoriu, reprezintă o adevărată provocare și, deopotrivă, mă responsabilizează.

Doresc să vă asigur că voi rămâne același om pe care îl cunoașteți – deschis comunicării și dedicat activității. Îmi doresc să transform Instituția Prefectului într-o platformă de comunicare între cetățean și autoritățile locale, pe de-o parte, și să încurajez schimbul de idei și bune practici între principalii actori ai administrației publice, pe de altă parte.

Totodată, vă încredințez că singura politică pe care o vom adopta în cadrul instituției noastre va fi doar a cetățeanului și mă voi concentra asupra implementării cu rigurozitate a programului de guvernare, o strategie atent structurată și bazată pe bunăstarea comunităților locale. Îmi exprim convingerea că, prin comunicare și cooperare, vom reuși împreună să aducem un plus de bine pentru fiecare cetățean al Județului Dolj. Așa să ne ajute Dumnezeu!” – Dan Diaconu prefect de Dolj.