SCM Universitatea Craiova joaca miercuri, in FIBA Europe Cup, cu Cholet, una dintre liderele campionatului francez

0
199

Vitaly Stepanovski, antrenorul echipei de baschet masculin SCM Universitatea Craiova, a prefatat meciul din FIBA Europe Cup cu echipa din Franta, Cholet:

„În primul rând, Cholet este o echipă foarte bună. Au un lot solid, pot juca atât într-o formulă înaltă, cât și în small line-up. Au mulți jucători experimentați și sunt într-o formă bună. Sunt una dintre liderele campionatului francez și o echipă foarte serioasă.

Chiar dacă am pierdut șansa de a ne califica în faza următoare, vom da maximul în cele două meciuri rămase, cu Cholet și Chemnitz, pentru că jucăm acasă. Evoluăm în fața propriilor suporteri și trebuie mereu să ne apărăm terenul propriu. Vom da ce avem mai bun.

Ne-am calificat în Top 16 dar în această fază nu am arătat bine. Am pierdut cele patru meciuri de-acum, îmi pare rău în special de confruntarea cu Porto de-acasă.

Am controlat dar la final nu am jucat prea bine și apoi am avut trei partide în deplasare așa că a fost foarte greu. În plus, am avut câteva confruntări complicate și în campionat. Evident, e bine să fim în Top 16 dar, cu siguranță, nu am jucat la nivelul potențialului nostru.”