AcasăADMINISTRATIESe inlocuiesc locurile de joca din Craiova

Se inlocuiesc locurile de joca din Craiova

Acțiunile de înlocuire a echipamentelor din spațiile de joacă din Craiova au început, după cum anunță edilul Lia Olguța Vasilescu, o mare problemă fiind, mai ales la cele din cartiere, menținerea acestora.

Primele spații de joacă unde s-au făcut schimbări sunt cele două  din parcul „Nicolae Romanescu”.

„Cele două spații de aici au fost reabilitate, echipamentele de joacă înlocuite, băncuțele reparate și vopsite, iar pe toată suprafața a fost turnat tartan, astfel încât micuții să se poată juca în siguranță. Toboganele, traseele de aventură, balansoarele, caruselele și leagănele, precum și celelalte echipamente de joacă pot fi folosite de toți copiii între 2 și 14 ani, iar echipamentele de fitness sunt destinate celor care preferă sportul și exercițiile fizice. Nu în ultimul rând, băncuțele și zonele de odihnă sunt pentru cei care îi însoțesc pe cei mici și vor să profite de aerul curat al parcului”, spune Lia Olguța Vasilescu.

Fete de 12, 13 ani…pe leagăn tip căluți

Și în cartierul Craiovița Nouă, zona „Fântâniței” au fost aduse noi echipamente de joacă. Totul este nou, tartanul este și el în stare perfectă, micuții sunt încântați, marea problemă fiind însă copiii cu vârste mai mari de 12-13 ani care nu respectă regulile elementare de utilizare a toboganelor sau a leagănelor.

Acțiunea de înnoire a locurilor de joacă va continua în tot orașul.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!