Se intrerupe alimentare cu apa in Craiova, vineri, 08.04.2022. Vezi ce zone vor fi afectate

0
629

S.C. Compania de Apă Oltenia S.A. anunță întreruperea alimentării cu apă potabilă în municipiul Craiova, VINERI, 08.04.2022, în intervalul orar 11.00 – 16.00, în vederea înlocuirii unui compensator la conducta de apă, în zona N. Romanescu – ICIL.

Vor fi afectați de oprire utilizatorii din cartierele Popoveni, Romanești (de la Parc până la ieșirea din Craiova), 1 Mai (de la str. Dimitrie Gerota până la ieșirea din Craiova) și perimetrul cuprins între străzile Siretului, Progresului, Alexandria, Tismana, Poienii, Râului, Popoveni, Moldova, Muntenia și Siretului.

Compania de Apă Oltenia S.A., prin laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcțiune a sistemului.Atenționăm utilizatorii de apă potabilă din zonele menționate că, din cauza manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calității apei potabile din punct de vedere al turbidității şi culorii. La apariția acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere.

Conducerea

Companiei de Apă Oltenia