Începând de miercuri, 06 iulie, începând cu ora 13.00 se redeschid Parcul Nicolae Romanescu și Grădina Botanică din Craiova. Parcul Tineretului și Hanul Doctorului rămân încă închise.

În urma furtunii din data de 2 iulie, angajații RAADPFL Craiova au dat curs tuturor sesizărilor primite din partea cetățenilor intervenind pentru ridicarea arborilor doborâți sau a celor care prezentau pericol pentru trecători.

Pe lângă intervenția din cadrul tuturor sectoarelor de activitate, toate cele 13 formații din cadrul Secției Zone Verzi, dar și echipa din cadrul formației Toaletări Arbori, au avut sute de sesizări la care au dat curs, iar altele la care urmează să ajungă în perioada imediat următoare.

Au fost rezolvate urgențele precum degajarea carosabilului, trotuarelor, intrările în blocuri, dar și arborii rupți care prezentau pericol pentru cetățeni. S-a intervenit în toate parcurile orașului, în Parcul Nicolae Romanescu, dar și în Grădina Botanică, acolo unde au existat foarte multe probleme, fiind nevoie de o atenție specială pentru ridicarea crengilor rupte și a arborilor doborâți de vânt.

Vă mulțumim pentru înțelegere, ne cerem scuze pentru disconfortul creat, însă am vrut să ne asigurăm că nu mai există pericol pentru dumneavoastră, dragi craioveni! Revenim cu rugămintea ca în cazul unor precipitații puternice, în caz de furtună sau vânt puternic, să părăsiți imediat parcurile!

Vrem să asigurăm cetățenii că echipele noastre vor ajunge în perioada următoare pentru ridicarea crengilor sau arborilor căzuți în grădinile blocurilor! Toate sesizările transmise de către dumneavoastră au ajuns la noi și vă asigurăm că veți fi contactați de angajați ai regiei.

RAADPFL CRAIOVA