Sorin Cartu singurul candidat la functia de presedinte al Universitatii Craiova. Copilul ramane executiv?

0
429

Sorin Cartu este singurul care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al clubului Universitatea Craiova.

Perioada de depunerea a candidaturilor s-a incheiat, iar suporterii abonati vor putea sa isi arate sustinerea pentru Sorinaccio în ziua meciului cu CFR Cluj, duminică, 10 aprilie 2022.

Secțiile de votare vor fi amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”.

” S-a încheiat în mod oficial perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile viitorului președinte al Clubului Universitatea Craiova.

„Maximul” Sorin Cârțu este unicul candidat pentru următorul mandat de președinte al Științei, cel care va conduce din punct de vedere managerial destinul clubului nostru în următorii doi ani.
Așa cum am precizat în ultimul comunicat oficial referitor la subiectul alegerilor, scrutinul va avea loc în ziua meciului cu CFR Cluj, duminică, 10 aprilie 2022. Secțiile de votare vor fi amplasate în incinta stadionului „Ion Oblemenco”, toate detaliile urmând a fi comunicate în perioada următoare. #AlegeriUCV1948” – Universitatea Craiova.
Daca patronul rotaru avea un alt scenariu pentru aceste alegeri, se pare ca, pentru moment cel putin, a renuntat la el. ramane de vazut daca Marian Copilul va ramane in continuare presedinte executiv.