AcasăSPORTSorin Manda catre SCM Craiova: Pseudoperformanța nu este acceptată la niciun nivel!

Sorin Manda catre SCM Craiova: Pseudoperformanța nu este acceptată la niciun nivel!

Intr-o postare pe Facebook, Sorin Manda, directorul Aeroportului International Craiova, fost administrator public al Municipiului Craiova, critica in termeni duri activitatea SCM Craiova si trage un puternic semnal de alarma pentru viitor.

Criticile lui Sorin Manda vin in contextul in care ”echipa de handbal feminin a Craiovei se află în ipostaza disputării barajului pentru rămânerea în prima ligă națională”.

,,“De bucurie rar avurăm parte”
Cu doar trei sezone în urmă, #SCMCraiova învingea în grupele EHF echipa franceză #Brest Bretagne. În cadrul aceleași competiții, câteva luni mai târziu, echipa craioveană întorcea rezultatul meciului tur, în finală, contra #Vipers Kristiansand, câștigând trofeul.
Astăzi, cele două foste adversare dispută finala mare a sezonului EHF #Champions League.
Din păcate, echipa de handbal feminin a Craiovei se află în ipostaza disputării barajului pentru rămânerea în prima ligă națională.
Să fie oare doar vina jucătoarei Labrina Tsàkalou care nu a respectat înțelegerea semnată cu clubul nostru? Sau a jucătoarelor care rând pe rând au părăsit Craiova?
Craiova nu poate accepta această ipostază.
Indiferent de competiție, spiritul Craiovei este acela de învingători. Pentru că “Așa e la Craiova!”. Și pentru că “Așa va fi mereu”!
Pseudoperformanța nu este acceptată la niciun nivel!,, –  Sorin Manda.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!