AcasăCULTURASpectacole de colecție, din Stagiunea Colibri într-un ACT, la Teatrul Colibri

Spectacole de colecție, din Stagiunea Colibri într-un ACT, la Teatrul Colibri

Joi, 27 ianuarie 2022, la ora 19:00, Teatrul ACT din București prezintă spectacolul „Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?“, de Cătălin Ştefănescu, după romanul „Moromeţii“ de Marin Preda, în regia lui Alexandru Dabija, cu Marcel Iureş şi George Mihăiţă. Coloana sonoră este realizată de Ovidiu Păcurar, iar muzica este semnată Răzvan Mirică.

Spectacolul, prezentat în cadrul Stagiunii Colibri.ACTul6, continuă seria (re)întâlnirilor memorabile începută în urmă 7 ani alături de Teatrul ACT București, și a bucurat publicul craiovean încă din anul 2015, ultima dată fiind prezent pe scena Teatrului Colibri în anul 2018.

Marcel Iureș și George Mihăiță au reușit de fiecare dată să conecteze memorabil publicul la realitatea și ironia fină a romanului lui Marin Preda, desăvârșite scenic în montarea lui Alexandru Dabija, pe scenariul lui Cătălin Ștefănescu. Spectacolul „Păi…despre ce vorbim noi aici, domnule?“ s-a jucat la fiecare reprezentație cu sala plină de public divers, de la adolescenți, la tineri și adulți.

„Nu prea știu cum e să vorbești despre țărani într-o lume care are <<casă la țară>>. Nu prea știu cum e să fii mare scriitor când “intri în manuale”. Sau când breasla te tot propune la premiul Nobel. Fiecare cultură cu mâncărurile și creatorii ei. Mi-e frică de țărani și de dramaturgia contemporană. Pe de altă parte, am vrut dintotdeauna să văd la “ACT” o piesă cu țărani. Și uite că am parte de ea. Mă bucur, ăsta e cuvântul. Mă bucur de piesa lui Cătălin Ștefănescu, de fabulosul roman al lui Preda, de actorii George și Marcel. Așa e la noi, ne bucurăm de toate prostiile.“ (Alexandru Dabija, regizor)

sursa: www.teatrulact.ro

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Preț unic pentru acest spectacol: 30 lei/pers.

            Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

– Este permisă participarea la spectacole cu purtarea măștii de protecție de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2.

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

 

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!