AcasăCULTURAStagiunea Colibri.ACTul 6. Final de februarie, cu o poveste de dragoste pe...

Stagiunea Colibri.ACTul 6. Final de februarie, cu o poveste de dragoste pe scena Teatrului Colibri Craiova

Final de februarie, cu o poveste de dragoste pe scena Teatrului Colibri Craiova

Joi, 24 februarie 2022, la ora 19:00, Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova prezintă spectacolul „LUNGS“, de Duncan Macmillan, cu Denisa Nicolae și Liviu Romanescu, regia Nicolae Constantin Tănase, scenografia Adeline Andreea Bădescu, o producție a Teatrului ACT din București.

 „Într-o perioadă marcată, la nivel global, de anxietate, terorism, stări meteo instabile și vremuri politice nesigure, un cuplu tânăr își dorește un copil. LUNGS este o poveste de dragoste, ușor dezechilibrată, tăios de onestă, amuzantă, tensionată și actuală. Vorbește despre o generație pentru care lipsa siguranței este un mod de a exista.“ (www.teatrulact.ro)

Spectacolul, prezentat în cadrul Stagiunii Colibri.ACTul6, se alătură reprezentațiilor ce completează seria (re)întâlnirilor memorabile cu Teatrul ACT București pe scena Teatrului Colibri Craiova, începută în anul 2014.  „LUNGS“ a mai fost prezentat la Colibri în2018.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibriPreț unic pentru acest spectacol: 30 lei / pers.

            Reamintim că:

– Accesul la spectacole este permis doar pe baza certificatului cu cod QR, printat sau în format electronic:

– persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

– persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2;

– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARSCoV-2 nu mai vechi de 48 de ore. (Hotărârea C.N.S.U. nr.112/07.12.2021 și Anexa la HCNSU nr. 112 din 07.12.2021).

– Este permisă participarea la spectacole cu purtarea măștii de protecție de tip medical cu 3 pliuri sau FFP2.

– Nu se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată), precum și al celor cu temperatura peste 37,3°C!

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!