AcasăSPORTSuper victorie a Universitatii Craiova cu Academica Clinceni, 5-0

Super victorie a Universitatii Craiova cu Academica Clinceni, 5-0

CS Universitatea Craiova a învins-o categoric pe Academica Clinceni, scor 5-0, în ultimul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1.

Universitatea Craiova arată, în sfârșit, așa cum suporterii își doresc de atâta amar de vreme. Ofensivă, spectaculoasă, eficace. Este adevărat că astăzi, „sperietoarea” de altădată, Academica Clinceni, a fost doar o jucărie în mâinile juveților.

CS Universitatea Craiova s-a distrat cu Clinceniul lui Chirilă

În prima parte, cu excepția unui moment bun în debut, ocazia lui Chandarov, ilfovenii au fost călcați practic în picioare de oamenii lui Laurențiu Reghecampf. Iar cu două goluri rapide (11, 13), Craiova s-a „scuturat” și de ultima poziție în ierarhia reușitelor din primele 15 minute, unde până acum, în 2021/2022, era pe „zero”.

Golul trei? „Masterpiece”!, cum ar spune englezii. Servit de Markovic, Andrei Ivan a inventat un „călcâi” pentru căpitanul Bancu, care a finalizat superb. Al doilea assist pentru Ivan, după cel de la primul gol.

Scorul putea lua proporții puțin după reluare, la hențul în careu al lui Florin Achim. Numai că Houri a luat la țintă „transversala”, de la punctul cu var. Lipsa de concentrare a lui Houri s-a transmis cumva și echipei – e adevărat că și Reghe a schimbat masiv – care n-a mai funcționat la fel de cursiv, iar William era cât pe ce să scurteze diferența, în două rânduri.

Scăpată cu fața curată, Craiova a revenit „la volan”. Ivan, ajutat și de devierea lui Ventura, și-a încoronat seara de grație cu un gol, iar Câmpanu și Baiaram au completat-o cu un festival de ratări.

În prelungiri, Rogulic s-a trezit cu mingea la picior, după o pasă greșită a lui Ventura, și a închis tabela.

CS Universitatea Craiova se apropie de podium în Liga 1

CS Universitatea Craiova obține a treia victorie consecutivă în Liga 1 și încheie runda cu numărul 12 pe locul 5, cu 22 de puncte, la două distanță de podium. Academica așteaptă în continuare prima victorie stagională. Este ultima în clasament, cu doar 3 puncte. Etapa viitoare, ilfovenii primesc vizita celor de la UTA.

sursa: gsp.ro

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!