AcasăSPORTSuporterii il acuza pe Rotaru de blat dupa meciul cu FCSB: Ăsta...

Suporterii il acuza pe Rotaru de blat dupa meciul cu FCSB: Ăsta a fost un blat asa mai pe sub masă!

Dupa meciul Universitatii Craiova cu FCSB, 0-1, in randul suporterilor au curs acuzatiile de blat la adresa patronului Mihai Rotaru. 

Multi suporteri, pe grupul de Facebook UNIVERSITATEA CRAIOVA, il acuza pe Rotaru ca a vandut meciul lui Becali, afirmatiile acestora fiind sustinute de declaratiile patronului FCSB facute cu cateva zile inainte de meci:

„Am convenție cu Rotaru să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu, după am zis să nu mai facem niciodată asta. Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva”.

Chiar daca Rotaru a negat ca ar avea ”o conventie” cu Becali, declaratia lui Gigi Becali a lasat de inteles ca cei doi au o intelegere si ca patronul Universitatii va favoriza FCSB.

Mitel Danila – suporter:Sa jucat pentru ,,JIJI” ei vor lua campionatul iar noi ,,ciuciu”. cupa merge la Voluntari!”

Liviu Ungureanu – suporter: Așa e la Craiova! Chemăm toți suporterii, umplem stadionul și ne arată cum iau bătaie. Mereu același scenariu de ani de zile. In cupă nu mai vin pt că e deja pierduta și aia. Bafta Craiova anu’ viitor!

Dydy Vyorel Bumb – suporter: Ăsta a fost un blat asa mai pe sub masă. Știu că Craiova e mult mai bună ca și wcsb, poate chiar și k campioana”.

Sunt si multe voci intre suporteri care afirma ca meciul s-a jucat ”pe bune”, ca jocul a fost unul strans si ca doar intamplarea a facut ca FSCB sa inscrie in ultimele minute.

Dragos Samfira – suporter: Un meci Ok, putin ghinion si atât, poate ca este mai bine asa, concentrare maxima pe cupa, Hai U Craiova!”

Marius Kleibel – suporter:Echipa a jucat bine, a luptat, am avut doua bare, dar asa e fotbalul. Nu mai vorbiți de aranjamente. Ați uitat ca la București i-am bătut cu 2-0 deși au fost mai buni ca noi? Publicul, ca de obicei, de nota 10+.”

Nelu Birtan – suporter:Numai specialiști pe aici! Meci frumos, am jucat mai bine dar, dacă nu dai gol… Markovici nu mai trebuie schimbat! Koljicj e mană moartă! Am avut 2 bare, nu-mi pare rău! Batem joi în Cupă! Prezent!”

Patronul Universitatii Craiova si-a atras critici pe mai multe grupuri de socializare.

VEZI AICI TOATE COMENTARIILE PRO SI CONTRA UNIVERSITATII CRAIOVA

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!