Tabăra Națională de Pictură și Sculptură „Întâlnire în Bănie“, de luni, 20 iunie, la Craiova

0
248

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj are bucuria de a vă invita la Tabăra Națională de Pictură și Sculptură „Întâlnire în Bănie“ – ediția a XI-a, organizată la Craiova, în perioada 20 – 30 iunie 2022, de Ilinca Butucea, artist plastic și designer vestimentar.

Este deja o tradiție pentru Ilinca Butucea să reunească în capitala Olteniei artiști plastici din diferite colțuri ale României, dar și din străinătate, care să prezinte talentul lor, inspirați de locurile pe care le descoperă aici, la Craiova.

Tabăra Națională de Pictură și Sculptură „Întâlnire în Bănie“ – ediția a XI-a se va deschide luni, 20 iunie 2022, la sediul Casei de modă Ilinca Butucea din Craiova. Participanții sunt artiști plastici din București, Constanța, Brăila, Buzău, Galați, Reșița, Alexandria, dar și din orașul nostru.

Lucrările realizate în această tabără vor fi expuse pe simezele Galeriilor „Cromatic“ ale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj, din strada Alexandru Macedonski 28, începând de luni, 28 iunie 2022. De asemenea, acestea pot fi admirate și pe paginile de facebook ale Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj (www.facebook.com/CJCPCTDj).

Creații ale artiștilor plastici participanți de-a lungul timpului la această tabără au mai putut fi admirate la Galeriile „Cromatic“ în expozițiile Artă și feminitate și „Craiova – monumente arhitecturale“.