AcasăCULTURATeatrul Colibri Craiova duce Cântăreții din Bremen la Brăila, în festival

Teatrul Colibri Craiova duce Cântăreții din Bremen la Brăila, în festival

Teatrul Colibri Craiova onorează invitația Teatrului de păpuși Brăila și participă cu spectacolul Cântăreții din Bremen la Festivalul Internațional de Teatru pentru Copii și Tineret „Cărăbuș“ – ediția a VII-a, în perioada 13 – 15 august 2021.

Spectacolul Cântăreții din Bremen este o dramatizare de Patrel Berceanu după Fraţii Grimm, în regia artistică a lui Valentin Dobrescu, pe muzica lui Alin Macovei – Moraru, cu scenografia semnată de Mirela Tofan – Dore, coregrafia Lelia Vais. În distribuție regăsim actorii: Daniel Mirea, Marin Fagu, Geo Dinescu, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu, Alla Cebotari. În spectacol se vor auzi și vocile actorilor  Mircea Surdu, Mugur Prisăcaru, Iulia Cârstea.

Publicul brăilean se va bucura de o primă reprezentație a spectacolului sâmbătă, 14 august 2021, în Parcul Monument, la ora 18:30. A doua zi, Cântăreții din Bremen își vor spune povestea în Grădina Publică, la ora 11:30.

Cântăreții din Bremen este un spectacol dinamic, muzical, vesel, o poveste despre frumusețea prieteniei și bucuria împlinirii viselor. Muzica pune în armonie un câine, un măgar, o pisică, un cocoș și le dă speranța că vor ajunge cunoscuți și invidiați de stăpânii care îi alungaseră, considerându-i bătrâni și inutili.

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!