Teatrul Colibri Craiova, invitat la Festivalul Internațional „Poveștiׅ“ Alba Iulia

0
558

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova pornește la drum, după un week-end plin cu povești pe scenă, în expoziții și ateliere creative și interactive, reunite în #Visul unei nopți la teatru, la „Noaptea Muzeelor – Memoria păpușilor jucate“ – ediția a III-a.

La invitația Teatrului de Păpuși „Prichindel“ Alba Iulia, Teatrul Colibri Craiova participă cu spectacolul „De-aș fi Scufița Roșie“ la Festivalul Internațional de Teatru „Povești“, ediția a XV-a, marți, 17 mai 2022.

„De-aș fi Scufița Roșie“, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, este un spectacol muzical, pentru toată familia, în care clasica poveste a Fraților Grimm este reinterpretată prin prisma a doi copii jucăuși care, cu ajutorul imaginației, călătoresc împreună cu spectatorii prin povestea Scufiței Roșii.

Povestea pusă în scenă de cei doi actori a mai bucurat anul acesta și publicul Festivalului „TIC PITIC – Zilele Small size“ – ediția a 8-a, de la București, la invitația Teatrului „Ion Creangă“.