COMUNICAT

Teatrul Colibri, cu povești pe scenă la Craiova și în festival la Timișoara                              

Teatrul pentru copii și tineret Colibri se pregătește pentru un nou week-end plin cu povești și pentru prima deplasare la un festival din Stagiunea 2022 / 2023.

Sâmbătă, 01 octombrie 2022, la ora 18:00 își spune povestea Cenușăreasa“, într-un spectacol după Frații Grimm, regia și scenariul Ionica Dobrescu, scenografia Iulia Goanță, muzica Alin Macovei – Moraru, versuri Valentin Dobrescu, cu actorii: Alis Ianoș, Cosmin Dolea, Adriana Ioncu, Geo Dinescu, Oana Stancu, Daniel Mirea, Robert Iovan, Ionica Dobrescu.

Pentru că s-a deschis sezonul festivalurilor, pornim și noi la drum. Astfel, spectacolul Cenușăreasa“ va ajunge săptămâna viitoare în Banat, la Festivalul Internațional de Animație „Sub bagheta lui Merlin“ – ediția a VII-a, la invitația Teatrului pentru copii și tineret Merlin din Timișoara. Întâlnirea actorilor Teatrului Colibri cu publicul timișorean este programată miercuri, 05 octombrie 2022, ora 10:00, la Teatrul Maghiar de Stat Csiky Gergely.

Spectacolul „Cenușăreasa“ poartă mantia trecutului de poveste, cu inserții verbale și muzicale actuale, creat pentru copii, dar mai ales pentru copilul din fiecare. Este o dorință împlinită, în care imaginația unui copil a devenit poveste pe scenă, a crescut precum Alunul udat cu lacrimile Cenușăresei.

Până atunci, duminică, 02 octombrie 2022, la ora 11:00, la Teatrul Colibri ne bucurăm de spectacolul „De-aș fi Scufița Roșie“, adaptare după Frații Grimm, de și cu Geo Dinescu și Marin Fagu, un spectacol muzical, pentru toată familia, în care clasica poveste a Fraților Grimm este reinterpretată prin prisma a doi copii jucăuși care, cu ajutorul imaginației, călătoresc împreună cu spectatorii prin povestea Scufiței Roșii.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

Vă așteptăm cu drag la teatru!