Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova dăruiește publicului un week-end cu povești, păpuși și personaje minunate. Aventura va începe de vineri, în Parcul „Nicolae Romanescu“, și va continua sâmbătă și duminică la sediul teatrului și în parc, alături de actorii Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu, Daniel Mirea, Marin Fagu, Robert Iovan.

Vineri, 07 aprilie 2023, între orele 12:00 – 18:00, Teatrul Colibri îi așteaptă pe craioveni la activitățile pe care le-a pregătit în cadrul Târgului de Paște. Astfel, în Zona Foișor, din Parcul Romanescu, actorul Marin Fagu va susține două ateliere: „Actor pentru un minut“ (în intervalul 12:00 – 13:30) și „Teatru de umbre – Alice în Țara Minunilor“ (între orele 16:00 – 17:00). De la ora 17:00, cei mici se vor putea bucura de spectacolul „Jocuri magice“, regia Titus Jukov, scenografia Vladimir Cantor, cu actorii: Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

Tot în parc, duminică, 09 aprilie, între orele 12:30 – 14:00, actorul Robert Iovan va susține atelierul de improvizație „Improvizăm și ne distrăm“.

Sâmbătă, 08 aprilie 2023, pe scena Teatrului Colibri, la ora 18:00 este programat spectacolul „Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor“, adaptare după povești populare rusești, cu scenariul și regia de Alla Cebotari, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Emanuel Popescu și Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanță, iar muzica de Alin Macovei – Moraru.

Duminică, 09 aprilie 2023, tot la teatru, la ora 11:00 ne bucurăm de „Jocuri magice“, un spectacol despre valorile prieteniei, vesel și interactiv. În distribuție: Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu. Regia spectacolului este semnată de Titus Jukov, iar scenografia este o creație Vladimir Cantor.

De asemenea, publicul se va putea delecta la teatru și cu expoziția de scenografie „Cristina Pepino – PROVOCĂRI“, deschisă în Sala Studio, o expoziție ce creionează prin schițe și desene portretul de scenograf de referință în teatrul românesc, dar și peste hotare, al Cristinei Pepino, un creator care a încântat cu lucrările sale pline de fantezie multe generații de copii și adulți.

Biletele pentru spectacolele de la sediu se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

 

După începerea spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.