Teatrul Colibri pregătește un week-end cu povești pe scenă și ateliere în parc

0
454

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova mediază în acest week-end întâlniri cu păpuși și personaje dragi, pe care le vom descoperi în spectacolele „Frumoasa din pădurea adormită“ și „Prietenii Motanului Încălțat“, de la sediu, dar și la joacă în Parcul Nicolae Romanescu, duminică, la Târgul de adopții canine.

Sâmbătă, 09 aprilie 2022, la ora 18:00 este programat spectacolul „Frumoasa din pădurea adormită“, comedie muzicală pentru copii, scenariul și regia Cristian Pepino, scenografia Vlad Tănase, muzica Dan Bălan, cu actorii: Alla Cebotari, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Alis Ianoș, Adriana Ioncu, Oana Stancu, Marin Fagu, Cosmin Dolea, Daniel Mirea, Emanuel Popescu; voci: Rodica Prisăcaru, Mugur Prisăcaru. „Este o nouă versiune a poveștii, o versiune veselă, cu actori și păpuși și o muzică încântătoare“. (Cristian Pepino, regizor)

Duminică, 10 aprilie 2022, la ora 11:00, „Prietenii Motanului Încălțat“ se reunesc într-un spectacol cu scenariul și regia semnate de Iulia Cârstea, pe care o regăsim și în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia este semnată Eugenia Tărășescu – Jianu. Spectacolul ne dezvăluie isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, care și-a propus să cucerească publicul de la oraș.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț bilet: 13 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

După ora începerii spectacolelor, accesul în sală nu mai este permis! Persoanele care au bilete și întârzie le pot reprograma la următoarele spectacole.

Tot duminică, 10 aprilie, în intervalul orar 12:00 – 14:00, Teatrul Colibri va fi alături de Clubul Interact Craiova, Centrul de adopții canine Craiova şi de Salubritate Craiova, la Târgul de adopții canine, în Parcul Nicolae Romanescu, la foișor, unde va susține un atelier creativ, în cadrul căruia copiii vor realiza figurine canine pe tije. De asemenea, cei mici vor putea mânui câteva păpuși și marionete.