AcasăACTUALITATEUn etaj întreg al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din Craiova,...

Un etaj întreg al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din Craiova, a fost renovat, recompartimentat și dotat cu aparatură și mobilier medical

Un etaj întreg al Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș”, din Craiova, a fost renovat, recompartimentat și dotat cu aparatură și mobilier medical, iar finanțarea a fost asigurată integral din fondurile Primăriei Craiova.
Este vorba de etajul I al corpului principal de clădire, acolo unde s-a intervenit la Secția de Spitalizare de Zi pentru Persoanele cu Imunodeficiență.
Pe acest palier, au fost create cabinete medicale (cabinet psihosocial, cabinet stomatologic, cabinet dermatologie), saloane (cu o capacitate de până la 25 de paturi, mobilier medical, aparatură medicală și de recreere), grupuri sanitare noi, săli pentru recoltare și recepție.
Pe lângă lucrările de igienizare și recompartimentare, instalațiile termice și electrice au fost schimbate, s-a montat covor PVC antistatic și s-au dotat toate încăperile cu sisteme noi de tocărie, atât la interior, cât și la exterior.
Valoarea investiției se ridică la peste 280.000 de lei, cu TVA inclusă, bani proveniți din fondurile Primăriei Municipiului Craiova.
Lia Olguta Vasilescu
primar Municipiul Craiova

Must Read

spot_img
error: Content is protected !!